Sverker Åslund

Sverker Åslund, egenföretagare, Sala backe

Vilka är dina personliga intressen?
Musik, samla skivor och samhällsförbättrande teknik.

Varför har du valt att engagera dig i Vänsterpartiet?
Det är viktigt att dra sitt strå till stacken, och det går att engagera sig på många olika sätt. Samhället går verkligen att förbättra tillsammans. Vänsterpartiet har en bra syn i frågor om miljö, utbildning och vinster i välfärden.

Vilka politiska frågor är du särskilt engagerad i?
Som förälder och före detta lärare är skolfrågor väldigt viktiga för mig, liksom en meningsfull fritid för alla – oavsett kön, etnisk bakgrund eller ekonomiska förutsättningar.

2 thoughts on “Sverker Åslund

 1. Teresa

  Hej igen Sverker,

  Jag tror att det är bäst att vi har denna samtal om beslutet av gymnasieskolan via mejl istället. Kan du ta bort det jag skickade till dig från denna sida. Jag trodde att jag skickade ett mejl till dig. Med vänlig hälsning Teresa Miranda M

 2. Åsa Nygren

  Hej, jag läser ert kalendarium och tänker att ni borde lägga till den 22 april, Vänsterpartiet sviker väljare genom att följa högerpolitik.
  Vad ska jag röste på i framtiden? Vad har hänt? Hur kan ni stå för att lägga ner transport, maskinförare, flygtekniker, teater och dans? Hur kan ni lägga ner en skola där så många ungdomar får sina fördomar spruckna i o m mötet med ungdomar från andra länder och andra delar av samhället? Istället för att lägga ner borde ni satsa på att stötta skola och branscher i rekryteringen av elever till dessa för kommunen så betydelsefulla utbildningar. Idag är söktalen låga, men det kommer att vända. Istället för att främja konkurrensen mellan skolorna behövs en politik som leder till samarbete. Placera utbildningar på ett bra sätt t.ex. Estet, sam med estetprofiler, Mediaprofiler, Flyg, Bygg och Fordon på Boland och GUC och slå ihop dessa till en enhet. Se över programutbudet på övriga gymnasieskolor och placera programmen effektivt. Gör något åt skolfastigheters orimliga organisation. Marknadsekonomi som skadar den kommunala verksamheten. En paradox och inte vänsterideologi.
  Skriv 22 april: Vänsterpartiet tar tillbaka sitt stöd för förslaget att stänga Boland, GUC samt transport, flyg, maskinförare, teater och dans. Vänsterpartiet tar ansvar för framtiden och helheten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.